Sign in:

Tahıllı Ekmek

Tam Tahıl Ekmeği posa değerinin yüksek olmasından dolayı daha doyurucudur

Tam Tahıllı Ekmek

 

"Tam Tahıl Ekmeği posa değerinin yüksek olmasından dolayı daha doyurucudur."


Ürün Özelikleri:
Buğday unu, tam buğday unu, çavdar unu, mısır unu, yulaf unu, keten tohumu, yulaf ezmesi, çavdar ezmesi, susam, malt unu,maya, tuz, ekmek katkı maddesi,ayçekirdek içi,ekşi hamur,su. Sindirim sistemini rahatlatır ve şişkinlik yapmaz. Normal ekmekten tam 15 kat fazla tolik asit ihtiva etmektedir. Bu asit kalp krizi riskini % 25 düşürür. Omega 3,omega 6, yağ asitlerini bol miktarda içerir. Damar sertliğine karşı çok faydalıdır.Lif oranı en yüksek ekmek çeşididir. Göze iyi gelir. Kötü kollestrolü düşürür.

Besin Değerleri (100 gramında)
H Protein % 7.68
Nişasta % 36.34
Ham Yağ % 1.06
Toplam Şeker % 2.91
Metabolik Enerji (K. Cal/100 gr) 197.26
Sodyum mg/kg 2679
Potasyum mg/kg 1545
Demir mg/kg 14.9
Magnezyum mg/kg 424
Karbonhidrat 39.25